مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص از کمپ اجباری

باسلام و خسته نباشین
من حدود یک ساله با یه بنده خدایی آشنا شدم و میدونستم مصرف شیشه دارد چون از زندگی سیر بود وامیدی نداشت تا این که باهم وارد رابطه شدیم امیدوارش کردم با کمک خودم خیلی کم کرده بود 14 روز پیش اتفاقی تو خیابون گشت نیروی انتظامی ایشون رو به کلانتری میبرد و صبح اول وقت تحویل کمپ اجباری میدهد...
از آن جایی که الان 14 روزه نه ازش خبری دارم نه پولی دارد نه میتونم ببینمش به خاطر دلایل قانونی چون زنش نیستم...
خلاصه ازتون کمک میخام چطوری میتونم از کمپ بیارمش بیرون چون میدونم داره اون جا ضربه میخوره...
خواهشا بگین از کدوم دکتر به چه علتی میتونم برگه بگیرم تا بتونم ترخیصش کنم...
چون به جز من کسی رو نداره الان اون جا کاملا خودش رو باخته من هم بیرون کاری از دستم برنمیاد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اطلاعات هویتی ایشان را میدانید می توانید به دادستانی مراجعه نمایید و از آن طریق اطلاع کسب کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا سمت ندارید می‌توانید برای آن شخص وکیل بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به نظر بهترین اقدام این است که شما از طریق دادسرای محل وقوع کمپ یا بررسی کمپ ها پیگیری نمایید که ایشان در کجا تحت معالجه می باشد و سپس تقاضا نمایید که شخصا حاضر به انجام اقدامات لازم برای ترک از طریق کمپ های خصوصی ترک اعتیاد می باشید.