مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله در صورت عزل وکیل

با سلام و خسته نباشید
بنده بابت تقسیم ماترک وکیل گرفتم ولی بعد از یک سال هنوز اولین جلسه دادگاه تازه برگزار شده و وکیلم اصلا کار رو جدی نمیگیرذ و ایشون فقط هروقت یادشون میفته پول باید بگیره میاد سمت من طبق قراردادی که بین خودمون بوده 100تومن حق الوکاله ایشون را باید پرداخت کنم که تا به این جا 40میلیون پرداخت کردم و ایشون امروز بقیه حق الوکاله را درخواست کردن و من وقتی گفتم هنوز پیشرفتی تو پرونده نبوده گفتن عزلشون کنم و وقتی گفتم که موافقم گفتن بقیه پول رو هم میگیرن .و این 100میلیون قرارداد بین خودمون بوده آیا من عزلشون کنم بقیه پول رو قانونا میتونن از من بگیرند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت عزل باید مابقی حق الوکاله را مطابق با قرارداد پرداخت نمایید
کاربر گرامی اولا تعیین جلسات امری خارج از اختیار وکیل است و امورات مربوط به ماترک مقداری زمانبر است و باید تعمل کنید
در خصوص حق الوکاله هرچند شرایط آن توافقی است اما به محض انعقاد وکیل مستحق کل مبلغ حق الوکاله است
موارد را خدمتتان عرض کردم تا هم اطلاع داشته باشید هم برای دفعات بعدی که در امری وکیل می گیرید شرایط را بهتر بسنجید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که وکیل اقدام خود را انجام داده باشد عزل ایشان مانع از دریافت حق الوکاله نیست

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
بله حق الوکاله کامل به وکیل تعلق میگیره

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد شما دارد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بستگی به قراردادتون داره ....موارد قرارداد را ببینید معمولا عزل کنید چیزی دستتون را نخواهد گرفت

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

در صورت عزل کل حق الوکاله به وکیل تعلق میگیره