مشاوره حقوقی رایگان - راجع بر گواهینامه

سلام. من خودرو نیسان پلاک زرد 3480خریداری کردم آیا با گواهینامه پایه سه میتوانم رانندگی کنم یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در گواهینامه نوشته شده مطابق آن اقدام نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

هر آنچه در پشت گواهینامه شما مجوز رانندگی داده شده باشد صرفا برای همان وسایل میتوانید اقدام به رانندگی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق اداره راهور بصورت حضوری پیگیری کنید