مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام بنده طی یک مبایعه ملکی راخریداری کردم بعلت اطمینان وطی ترفند بعدا متوجه شدم فاقد مهر بنگاه که صاحب ملک بود می باشد تصویرش را گرفتم از آنجائیکه نامبرده ظاهری موجه داشت برای زدن مهر بنگاه نامبرده مدتها بهانه گیری کرد واعلام کرد مهر دست نماینده من است وغیره ودرنهایت آنجا راترک کرد وبنده شکایت کردم و قاضی طرف آن را گرفت خواستم به توجه به فیش وپرینت واریزی که دارم در تجدید نظر دادگاه براساس چه ماده ای ورود کنم تاحق بنده ضایع نگردد وطرف مقابل بعدا متوجه شدم به هیچ چیز پای بند نیست ممنونم میشوم رهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا اتحادیه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات مبایعه‌نامه میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نداشتن مهر که اشکالی یه مبایعه نامه وارد نمی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد