مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک ماشین فروخته شده

با سلام حدود یک ساله پرایدی فروختم دقیقا یک ساله خریدار ماشین سواره با پلاکی که بنام من هست الان میخوام روی پلاکم شکایت بذارم چندین بار تماس گرفتم که بیا فک پلاک کن امروز فردا میکنه تا الان که یک سال شده میخوام بدونم مراحل شکایت روی پلاک چطور هست باید چیکار کنم . با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در شورای حل اختلاف تقاضای فک پلاک دهید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست فک پلاک به طرفیت شخصی که خودرو را به ایشان فروخته اید مطرح کنید
درصورتی که در اثناء رسیدگی لازم شد ثالث را هم جلب به دعوی نمایید