مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من ماشینم رو فروختم قولنامه دستی نوشتم تو قولنامه ننوشتم که از این تاریخ به بعد ماشین پیش خریدار هستش و هرگونه تخلف با پلاک به عهده ایشان است. حالا وکالت فروش و تعویض پلاک دادم بهش خواستم بدونم که میتونم تا یکماهه نگذشته پلاکو به اسم نکرده شکایت بزنم رو پلاک؟ و اینکه میتونه با پلاک من خلافی انجام بده بعدا برا من دردسر بشه؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام،معمولا به محض وقوع عقد مبیع تحویل خریدار میشه و اگه بر مشکل خوردید باید ثابت کنید ک ماشین تحت تصرف شما نبوده

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام:وقت بخیر. با توجه به اینکه پلاک بنام شما است می توانی دادخواست قرارتامین خواسته تقدیم کنید و خودرو را توقیف کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم