مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان 27 سال ساخت

سلام خسته نباشید ما در یک ساختمان 4 طبقه که هرطبقه 2واحد دارد زندگی میکنم ما طبقه چهارم هستیم ساختمان 27 سال پیش ساخته شده دیوارهای واحد ما و خرپشته و راه پله همه دارای ترک های ریز و درشت می‌باشد و دیوارهای جانبی کلا خیس خورده در هنگام بارش باران و تاسیسات موتورخانه و لوله های فاضلاب هم کاملا مشکل دارند آیا حکم تخریب به ما می دهند اقدام کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به توضیحات شما ، شما باید دادخواست به طرفیت تمام مالکان اقامه نمایید و باید ملک کارشناسی گردد

تخریب ملک و ساختن بنا جدید شرایط خاصی دارد