مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد 4ماهه

سلام اسم پسر 4ماهه ام آرسام است ولی تلفظش خیلی بده و همه اسمشو میشکونن و آسام یا آرسی صدا میزنن و از معنی اسمشم زیاد خوشم نمیاد چطور میتونم به آریا تغییرش بدم آیا ممکنه؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با تقدیم اصل و کپی شناسنامه اولاد و پدر یا پدر بزرگ و تنظیم و تسلیم درخواست تغییر نام به ثبت احوال محل صدرو یا غیر محل صدور شناسنامه پروسه اداری آغاز خواهد شد. در این گونه موارد پس از پذیرش درخواست و ارسال آن به اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه ) و طرح در هیات حل اختلاف اقدام لازم معمول و نتیجه جهت اطلاع متقاضی به اداره ارسال کننده اعلام خواهد شد.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابتدا به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه نمایید
درصورتیکه که خواسته شما مورد اجابت قرار نگرفت طی دادخواستی اداره ثبت احوال را در دادگاه طرف دعوی قرار دهید

به عنوان توجیه لزوم تغییر نام به تمسخر اشخاص و تأثیر بد آن در آینده فرزند تکیه کنید
قانون حفظ صحت و اصالت اسناد سجلی را مطالعه فرمایید

پیروز باشید