مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای

با سلام.
من در سال 99 یک هکتار زمین کشاورزی در قالب مزایده خریداری کرد.حالا بعد از چند سال پسر عموی خانواده ای که زمین ورثه ای انها را در مزایده خریدم ادعای مالکیت دارد.اگر یک درصد بتواند مالکیت خودش را ثابت کند ایا ملک از من پس گرفته میشود یا مبلغ قیمت زمین را از وراث عموی خود دریافت میکند؟؟؟؟ممنونم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اثبات مالکیت ایشان مقدم بر خرید شما باشد ملک مسترد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مالکیت ایشان به اثبات برسد مزایده ابطال و زمین کشاورزی مسترد خواهد شد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مالکیت ایشان اثبات شود امکان ابطال مزایده و استرداد مال وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات مزایده ابطال می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ملک را پس می گیرد و شما به نرخ روز پول زمین را از فروشنده می گیرید