مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار برای کارگر

با سلام.اینجانب مدت 21 سال است در یک شرکت خصوصی مشغول بکار هستم.در طول این سالیان یک بار درحین کار و در ماموریت کاری دچار حادثه شده و قسمتی از انگشتم قطع شد.ولی به علت عدم پیگیری کارفرما و تهدید به اخراج از شرکت نتوانستم اقدام نمایم.
هم اکنون هم پس از گذشت سالیان از حادثه قبلی،با توجه به فشار کار زیاد،دیسک کمر شدید گرفته ام (مهرهl4وl5)ولی متاسفانه کارفرما باز هم اقدام به تهدید و اخراج می‌نماید.حالا سوالم از اساتید این است که چگونه میتوانم اقدام نمایم و حق و حقوق خود را طلب نمایم؟لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما اقدام به ثبت نام نموده و بعد از احراز هویت و ثبت شکایت ، موارد لازم را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باعث از طریق اداره کار شکایت نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شکایت کیفری مطرح کنید موضوع ارجاع می‌شود به اداره کار