مشاوره حقوقی رایگان - معامله مسکن مهر

سلام.‌دو سه ماه پیش ما یک واحد مسکن مهر خریداری کردیم و فهمیدیم که واحد مسکن مهر مال دختر معلول اون فرد بوده و ثبت اسناد که مراجعه کردیم اونا نامه زدن برا دادستان که آیا میشه فروخت یا نه؟..
و الان ما متوجه شدیم که چون به اسم اون دختر معلولش بوده غیر قابل فروش هست
الان تکلیف چی هست؟
آیا راهی وجود دارد؟
فروش مسکن مهر متعلق به فرد معلول هیچ راهی ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه دادستان چنین حقی نداشته است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تنها می توانید ثمن را بازگردانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست الزام به تنظیم سند بدهید و یا اگر فروش مال غیر صورت گرفته می‌توانید شکایت کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام . اینجا مبیع فاسد در اومده شما می توانید قیمت ملک را از فروشنده بگیرید .