مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک در روستا

سلام ملکی در روستای مازندران داری که کوچه 3متری دارد که همسایه بغل از آن راه بگیرد میشود 6 متر اما انتهای کوچه به طول 15متر که کوچه آن 3متر است ما بین دو ملک مجاور که هر دو راه دارند و کوچه بن بست است مالک ته کوچه که بن بست است میگه شما از هر طرف 1/5 متر باید عقب بروید آن طوری ملک ما قناص میشود خواستم سوال کنم اون ته که بن بسته ایا ملک ما عقب نشینی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شهرداری باید مراجعه کنید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به واحد شهرسازی شهرداری منطقه مراجعه نمایید تا از روی نقشه GIS به شما تفهیم نمایند که عقب نشینی هر پلاک به چه شکل و چه میزان است