مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک برای موتور مزایده ای

سلام سلام خدمت شما دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابشونو بدین اول اینکه من یا موتور مزایده ای گرفتم که برگ مزایده ای دارد ولی شماره تنش حکاکی کردن خراب کردن یعنی معلوم نیست دیگه میتونم برای این موتور مدارک و سند درست کنم سوال دوم موتور مزایده ای باز هم خودشه اگه فقط قولنامه معتبر داشته باشد و همچنین شماره شماره تنش خراب کردن میشه برای این موتور مدارک و سند درست کنم وکیل بوشهری معرفی کنید ممنون دستتون طلا

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مخدوش بودن بدنه در ان خصوص مهم نیست اصل خود موتور است که به شا تعلق دارد و اجرای احکام می تواند برای شما سند صادر کند