مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن از محل سکونت

با سلام. مادر بنده فوت شدن ایشون یه خونه داشتن که سه دانگ آن به نام برادرم بوده و سه دانگ آن مال مادر من بوده و من دختر مجرد خونه ام و یه برادر مجردم دارم که با مادرم زندگی میکردیم و اون برادرم که سه دانگ خانه به اسمشه سالهاست ازدواج کرده و خونه خودش ساکنه و پیش ما نیست. برادرم هرگز برای به نام کردن محضری این سه دانگ به نام مادرم اقدامی نکرد با توجه به اینکه خیلی هم بهش گفته بودیم. الان ادعا میکنه که شش دانگ خونه مال خودشه و منو بعد از هفتم مادرم از خونه بیرون کرده و قفلای در خونرو عوض کرده و اما به برادر دیگم اجازه داده بمونه و من الان چهل روزه آواره خونه های مردم با توجه به اینکه پدرمم فوت شده و جای مشخصی برای زندگی ندارم و مقداری طلا داشتم که ازم به رسم امانت گرفتن و پس نمیدن و من الان مالی هم ندارم که خونه ای بگیرم. من یه وکالت نامه از برادرم دارم که ذکر شده سه دانگ مال مادرمه ولی از نظر قانونی بهم گفتن اون وکالت نامه بعد از فوت مادرم باطل شده. به جز اون یه برگه دارم که تقریبا ده روز بعد از فوت مادرم توسط شوهر خالم که از طرف برادرم بعنوان بزرگتر دعوت شده بود نوشته شده که خود شوهر خالم و خالم و دو برادرم و من امضا کردیم که اونجا ذکر شده سه دانگ مال مادرمه. من طی اظهارنامه قانونی از شوهر خالم خواستم اصل اون برگه رو بمن بده تا قانونی برای حقم اقدام کنم اما اون سر باز زده و طی اظهاراتی گفته که حق با برادرمه و شش دانگ خونه مال اونه و من هیچ سهمی ندارم. حال من چه کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا دادخواست الزام به تحویل صورتجلسه(اقرارنامه)رابطرفیت شخصی که این مدرک رابه امانت درنزدش می باشد تقدیم دادگاه نمایید وپس ازصدوروقطعیت رای الزام به تحویل,میتوانید دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمایید.ضمنا سهم شما ازسه دانگ ,باتوجه به وراث مذکور,یک پنجم می باشد.