مشاوره حقوقی رایگان - آتش زدن عمدی خودرو

ساعت 4 صبح ماشینمان را آتش زدند آتش نشانی اعلام کرد که عمدی هست یک دوربین مداربسته در چند متری محل آتش سوزی وجود دارده اما محل آتش سوزی رو نشان نمیدهد و فقط یک موتوری ظرف 1 دقیقه همان مسیر را رفته و برگشته اما دوربین کیفیت پایین دارد یک بطری نوشابه کوچک و یه فندک منفجر شده همراه آن پیدا کردیم ولی حواسمان پرت بود اشتباهی با آن اشیا پیدا شده دستمان خورد الآن مدرکی برای اثبات نداریم خواهشا میشه کاری انجام بدهیم باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
از سایر مستندات و دلایل و دوربین‌های بالاتر از خیابان موتور سیکلت و ساعت ورود و خروج آن را استعلام نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست شکایت نمایید تا دوربین‌های اطراف بررسی شود می‌توانید مسیری را که موتور رفته دوربین‌های آن مسیر را نیز درخواست استعلام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید بررسی شود