مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه ملکی

باسلام.یک اقرار نامه ای پدرم به دادگاه تحویل داده که بنده اطلاع ازش نداشته ام بدون شاهد امضا من هست 50 درصد پمپ بنزین خودش 50 درصد دو نفر دیگر بدون پول و چیزی بدهند نوشته شده اینجانب کلیه حقوق خود را از اعم عینه.منصوره وفرضیه دریافت نموده است و در آتیه اگر بخواهم ادعا و .. سخنی بنمایم از درجه اعتبار ساقط و غیر مسموع خواهد شد.بنده اطلاعی نداشته ام از اقرارنامه و هیچ پولی ندادند و یک وکالت بلاعزل در دفتر رسمی خیلی بد خط نوشته و بنده را بدون هیچ از عقد خارج کردند اول وکالت کاری هست بعد با اسقاط کافه خیارات خارج کردند و زیر قیمت فروخته.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد اقرارنامه و وکالتنامه و جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اقرارنامه و وکالت‌نامه را با متخصص در میان بگذارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ببینیم دقیقا چه نوع اقراری نامه بوده است باید متن کامل رویت شود