مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ابطال اقرارنامه ملکی

با عرض سلام
ملکی را حدود بیست سال است که با برادرم شریک هستم ولی سند به صورت کامل ، شش دانگ و رسمی به نام برادرم است ،ثبت دو دانگ من به صورت رسمی برای ما مقدور نیست ، به علت هزینه زیاد آن، فردی پیشنهاد کرد از طریق دریافت اقرارنامه ملکی از برادرم مشکل را حل کنم ولی متوجه شدم در صورت مرگ یکی از طرفین اقرارنامه به عنوان سند اثبات مالکیت بی ارزش می شود، پس به جز اقرارنامه و ثبت سندی چه راه حلی وجود دارد که مالکیت من بر آن دو دانگ در هر شرایطی قابل اثبات باشد ، ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در حضور شهود دست نوشته بنویسید و تنظیم سند وصایت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مبایعه نامه ای فی مابین خود منعقد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه زیادی ندارد و می توانید صلح نامه تنظیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به آن دو دانگ علاوه بر اقرارنامه نسبت به تنظیم صلح نامه نیز اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد عادی بین خود تنظیم کنید و چند نفر شاهد امضاء کنند و یا صلحنامه تنظیم کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مبایعنامه تنظیم نمایید یا از طریق صلح نامه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر اسناد رسمی صلح نامه تنظیم کنید

محمد طاهری

محمد طاهری :

مبايعنامه اقرار نامه در باب صحت مبايعنامه - البته هزينه نقل انتقال اگر تچاري مرتبط با سرقفلي نباشد انچنان نيست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام درخواست انتقال دو دانگ سند و انتقال دو دانگ در دفترخانه اسناد رسمی ، به نام شما ، هزینه زیادی ندارد و بهترین راه حل همین
است
و شما میتوانید صلح نامه یا هبه نامه در دفترخانه تنظیم نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بیع نامه یا صلح نامه مشکلی ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هرچند بهترین کار تنظیم سند رسمی است. انسان نفع کمتر را قربانی نفع بیشتر نمی‌کند. علی ایحال چنانچه به هر دلیلی امکان تنظیم سند رسمی را ندارید. مبایعه نامه عادی تنظیم کنید و در آن فروشنده اقرار به دریافت ثمن کند. در کنار مبایعه نامه اقرارنامه رسمی مبنی بر صحت مبایعه نامه و فروش ملک و دریافت ثمن کند.
صلح نامه رسمی هم که همکاران محترم پیشنهاد داده اند خوب است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهترین راه حل برای شما تنظیم سند صلح در دفترخانه می‌باشد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با همراهی وکیل دادگستری صلحنامه تنظیم نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...میتوانید آن دو دانگ را به شما صلح عمری کند یا اینکه طی مبایعه نامه ای آن دو دانگ را به شمآ بفروشد .

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
اقرارنامه بی ارزش نیست .
یا اقرارنامه یا قرارداد تنظیم کنید