مشاوره حقوقی رایگان - نصرف شدن شاهد از شهادت

با سلام
بنده توسط دو نفر که یک دختر خبرشون کرده من رو مورد ضرب و جرح قرار دادن و دوست دختر من همراهم بوده و بین دوست دختر و اون دختری که ضارب ها رو صدا کرده نسبت فامیلی دارند به همین دلیل به قاضی با رضایت خودش معرفی کردم ولی بعد از مدتی منصرف به شهادت دادن شد. حال به قاضی معرفیشون کردم ولی نمیخواهد شهادت بدهد میتوانم از قاضی تقاضا کنم که ایشان را به اجبار در دادگاه معرفی کند ؟
سوال دومم
فردی از دور شاهد چاقو خوردن من بوده ولی به شرطی گفته شهادت میدهد که اسم و اطلاعات شخصی پیش قاضی محفوظ بماند امکان دارد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قاضی شهود را احضار می کند و شهود باید در دادگاه حاضر شوند ولی برای ادای شهادت نمی تواند الزام کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جلب شاهد تحت شرایطی و با دستور قضایی وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در مسائل کیفری چنانچه بازپرس یا مقام قضایی استناد به شهادت نماید شاهد ملزم به حضور در نزد مقام قضایی است ولی ملزم به ارائه شهادت نیست در صورتی که حاضر نشود جلب می‌شود و در خصوص محرمانه بودن شهادت نیز شاهد میتواند تقاضای محرمانگی نماید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کل پرونده نیاز به رویت دارد سوال شما جواب کوتاه ندارد