مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع با استناد به پیامک

سلام.شوهرم به یک خانومی مقداری پول تو چند مرحله داده در قبال قولنامه کردن یک واحد اپارتمان، ولی نه تنها قولنامه ای از طرف اون خانم نوشته نشده بلکه حاضر به برگشت پول هم نیست، و متاسفانه قبل از شکایت شوهرم با اون زن چت و مکالمه غیر اخلاقی هم داشتند و یه طورایی باهم رابطه داشتن، حالا اون خانم از شوهرم شکایت مبنی بر فساد اخلاقی کرده است با این شرایط پولمون نداده به کنار شکایت هم کرده.در حالی که خودش هم یک طرف قضیه است و با میل خودش با شوهرم رابطه داشته است و یعنی مزاحمتی در کار نیست.حالا میخواهم بدونم اگر وجود رابطه شون ثابت بشود حکم چی خواهد بود.آیا از طریق پیامک میشه فساد اخلاقی رو اثبات کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
داشتن رابطه نامشروع ارتباطی به مطالبه وجه ندارد

شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

در مورد رابطه نامشروع شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در این موضوع مسائل کیفری ربطی به مسائل حقوقی نداشته و در هر صورت حتی احراز جرم، دریافت کننده وجه من غیر حق ملزم به استرداد آنست.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع ارتباطی خیلی به خانم ندارد یعنی اگر اثبات شود که رابطه نامشروع وجود داشته خب در اینجا شما می‌بایست شکایت نمایید اما جنبه کیفری با جنبه حقوقی ارتباطی به یکدیگر ندارد