مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از محجوریت پدر و انتقال اموال

سلام پدربزرگ من در 97 سالگی فوت کرده به تازگی، زن دومش که بچه هم ندارد آخرای عمرش که نه میتونسته راه برود نه حرف بزند ( یکی رو گرفته بوده کولش کرده) برده دفترخانه و یک چهارم خونه و یک سوم اموالش رو به نام زده است. الان بچه هاش که هیچ کدوم خبر نداشتند میتونند شکایت کنند و اموالشون رو پس بگیرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دا‌دخواست ابطال معامله بدهید.
اگر محجور بودن پدرتان را ثابت کنید معاملات باطل اعلام می شوند

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اگر دادگاه قبلا برای برای پدر بزرگ شما حکم محجوریت صادر کرده میتوانید تقاضای ابطال اسناد اموال انتقالی بدهید ولی اگر پدربزرگتان مشکلی نداشته و به اختیار خود مالی به همسرشان دادند مشکل قانونی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانند شکایت کنند باید بررسی شود دلایل و مستندات چیست وضعیت پدربزرگ بررسی شود سوال خیلی کلی بیان شده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالکیت فوق به نظر می‌رسد صحیح است و حقی نسبت به سهم مذکور برای ورثه متصور نیست