مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم وکالت محجور و انتقال اموال

سلام و عرض ادب. یازده ماه قبل نظر پزشک به دادستان و دادستان دستور تشکیل پرونده داده است اما چون برادرم نفوذ عمیق دارد اقدامی در رونده ضم امین نکردند. من تهران بودم که برادرم درم را به دفترخانه ای برده و سردفتر بعلت حال درم از تنظیم وکالت امتناع ورزیده است. اما دفترخانه دیگری اقدام نموده و برادرم سریعا اقدام به انتقال و تفکیک اسناد بنام خود کرده است. چه باید بکنم. مددجو هستم و هزینه وکیل و تحریر و ثبت شکایت بیشتر ندارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع نیاز به بررسی موضوع و زوایای پنهان و آشکار آن دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه بدون صحبت و بررسی زوایای پرونده نمیشه نظر داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را مطرح نمایید تا حجر پدر و تاریخ ‌حجر ایشان تعیین گردد

و سپس اگر حکم قطعی حجر اثبات شد شما باید دادخواست بطلان معامله و ابطال انتقال سند رسمی به طرفیت انتقال گیرنده اقامه نمایید
میتوانید تماس بگیرید