مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی

باسلام حدود هشت ماه است که پرونده من پس از اعتراض به مالیات به اجراییات دارایی رفته است و تا به حال رسیدگی نشده و تمام حساب های من مسدود است حتی قبل عید پیش رییس مالیات رفتم و درخواست کردم مشکلم را حل کند که ایشان گفتند درخواست کتبی بنویسم و تمبر باطل کنم تا دادگاه من زودتر تشکیل شود بعد هم که به خاطر کرونا هیات های حل اختلاف کنسل شد خواهش میکنم راهی به من بگویید چطور این مشکل را حل کنم ؟ ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع کرونا تا 30 فروردین در رویه دادگاه ها و ادارات وابسته تاثیر گذار است متاسفانه