مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار راننده اتوبوس

باسلام
اینجانب و خیلی از دوستان دیگر در شرکت واحد اتوبوس رانی تهران مشغول به کار هستیم
البته چندین شرکت برای شرکت واحد به عنوان تامین نیرو ما رو استخدام کردند و حقوق کارگر ساده پرداخت میکنند و بعداز بررسی متوجه شدیم که با توجه به عنوان شغلی(راننده 4) سختی کار تعلق نمیگیرد
لطفاً راهنمایی کنید
تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد خاص سازمان تامین اجتماعی در خصوص رانندگان سنگین می‌باشد از آنجا پیگیری فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عنوان شغلی شما را عمداً تغییر دادن می‌توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید