مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به سایت قمار و اعتیاد به سایت قمار توسط شخص ناشناس

دبا سلام لطفا بنده رو دقیق راهنمایی کنید بنده سال 1398 چهار ساله پیش توسط شخصی ناشناس که به مدت 5روز با بنده بود و بنده رو تشویق و دعوت به سایت های شرط بندی کرد و گول زد بنده رو و من نمی‌دانستم که شرط بندی هست و حرام است خلاصه گول خوردم دعوت شدم و توی5روز مرا معتاد این سایت ها کرد و رفت و بنده چهار ساله تا حالد100ملیون باختم هم بردم هم باختم و اون برد هایی که داشتم دو الی سه تا10ملیون بقیش خورده یک ملیون دومیلیون اومده به حساب بازم باختم و هیچی نصیب من نشده خلاصه تون خیرندیده بد آتشی زیبای من روشن کرد و رفت و یک بار هم مراجعه کردم پلیس فتا و ترسیدم یک وقت محکومم کنند گفتم بنده رفتم توی سایت شرط بندی و نمیدونستم که سایت قمار هست و فکر کردم بازیه و یک مبلغی گذاشتم و تاحالا خورده خورده از من فلان مبلغ کشیدن دراومد گفت به بنده خودتون بازی کردید کسی نکشیده برو پرینت از بانک بیار معلوم میشه و گفت پول دزدی که تا حالا به حسابتون نیومده گفتم نه گفت همین الان یک خانومی اومده بود 50ملیون مول دزدی اومده به حسابش از پلیس فتا تهران اومدن دستگیرش کردن بردن و خلاصه بنده ترسیدم دیگه مراجعه نرکدم پلیس. فتا و میخاهم ببینم آیا شکایت کنم محکوم نمی‌شوم و این که می‌توانم اقلن کمی از پولم رو پس بگیرم خواهش میکنم شما را به همین قرآن راهنمایی کنید نابود شدم توسط اون شخص خیر ندیده آتشی که زد زیر پای من و رفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را به دقت مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از پلیس فتا نترسید و موضوع را آنجا پیگیری و مطالبه وجه‌تان را نمایید