مشاوره حقوقی رایگان - هویت دادگستری

سلام
موارد مورد بررسی درحین ورود ورود به دادگاه و دادگستری اکثر دادگاه‌ها توسط اسکن کارت ملی احراز هویت می‌نماید کاربرد این احراز هویت غیر از داشتن ثنا برای مراجعه کننده برای چه موارد دیگر است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما مشخص نیست دقیقا احراز هویت صرفا برای این است که مشخص شود چه افرادی به دادگستری مراجعه کرده اند صرفا مسائل امنیتی است