مشاوره حقوقی رایگان - سربازی / معافی

سلام خسته نباشید من پدرم 52 سال سن دارد و سکته مغزی کرده هست از زن اولش 3برادر دارم که سربازی رفتند
از مادر من یک پسر دارد که منم و یک دختر که ازدواج کرده است به علت ناتوانی پدرم ما تو کمیته امداد ثبت هستیم بنده هم دانشجو هستم
از طرف مادری تک پسر هستم
آیا امکان دارد از کار افتادگی پدر
و با سرپرستی مادر
از خدمت معاف شوم؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مقررات نظام وظیفه درخصوص معافیت ها دایماً در حال تغییر است و بر اساس شرایط روز موارد معافیت اعلام می گردد
برای کسب اطلاعات دقیق در موارد معافیت بهتر است به نظام وظیفه محل مراجعه و مقررات فعلی را استعلام نمایید.