مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام بنده حدود یک ماه پیش برای تولد دوستم رفتم و حدودا چارده نفر بودیم چار نفر دخترم بین ما بود و من با کسی از اونا رابطه نداشتم و حتی نمیشناختم شب مامورا امنیت اخلاقی میریزن تو خونه و مارو میبرن منم برای اولین بار بود مشروب خورده بودم تست الکل گرفتن ازمون پزشکی قانونی شب تو بازداشتگاه خابیدیم صبح روز بعدش مارو اوردن دادگاه قاضی کشیک بود رفتیم تو اتاق ازم فقط پرسید خوردی تو ام یا نه منم گفتم بله بعدش به قید وثیقه ازاد شدم چن روز بعدش ابلاغیه اومد در خونمون مربوط به همون جریان نوشته بود رابطه نامشروع بدون زنا و شرب خمر و اسم چارده نفرمون و من سربازم میخواستم بدونم مجازاتم چی میشه رفتم دادگاه گفتن قاضی فعلا نیست و بعد عید و من هنوز مراجعه نکردم بدلیل کرونا و این جریانات

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اولا صرف ازمایش پزشکی قانونی و نیز اقرار در دادسرا دلیل محکم نیست و قابلیت خدشه را دارد ثانیا در مورد رابطه نامشروع اگر تماس فیزیکی نداشتید صرف حضور در مهمانی رابطه نامشروع تلقی نمیشود