مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی کنید در مورد انتقال سند ماشین فوت شده

با سلام و احترام
پدر من چند سال پیش فوت کرد و ماشین هنوز به اسم پدرم هست من رفتم چند روز بعد از فوت پدرم مراحل انحصار وراثت و مالیات و هرکاری که لازم بود رو انجام دادم و در نهایت در شورای حل اختلاف به من برگه انحصار وراثت رو دادن ولی من به خاطر مشکلاتی که داشتم نتونستم تو اون زمان برم و سند ماشین رو به نام خودم بزنم چون خواهرم باید امضا میداد که نبود و مادرم هم بود الان میخام برم و ماشین رو به نام خودم بزنم باید چی کار کنم کجا برم ؟
چون الان هم سند هم پلاک به نام پدرمه
خیلی ممنون میشم جواب درستی به من بدید تشکر میکنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

الان هم نمی توانید سند بزنید چون تعیین تکلیف موضوعی نشده است