مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پارکینگ قولنامه و سند

با سلام اینجانب سال 96 یک واحد اپارتمان خریداری نمودم که در قولنامه فروشنده بدون تفهیم به اینجانب قید نمود که پارکینگ زیر زمین متعلق به خریدار است. بعد از تنظیم سند متوجه شدم که پارکینگ سند پارکینگ هم کف است و علاوه بر سند در برگه انتقال سند رسمی در دفتر خانه نیز فروشنده امضا داده که پارکینگ مطابق سند هم کف است. پارکینگ زیر زمین فعلی طبق قولنامه که به اینجانب فروخته شده جهت پارک چند بار فرمان باید داد و فضای محدود دارد در صورتی که هم کف بدون درگیری و مرغوب تر است چگونه از حق پارکینگ خود در سند رسمی که به نامم شده در همکف دفاع کنم فروشنده میگوید زیر زمین را فروخته و ملاک قولنامه است هم کف را تحویل نمیدهد اما سند رسمی همکف مال من و به نامم است. چگونه از حق خودم دفاع کنم. مغایرت پارکینگ قولنامه و سند کدام معتبر است و رسمی و قانونی است. ضمنا فروش در آینده نیز برای اینجانب مشکل است چون پارکینگ طبق سند نیست. با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

مغایرت پارکینگ در قولنامه و سند پارکینگ در قولنامه پارکینگ در سند پارکینگ در آپارتمان پارکینگ