مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

سلام وقتتون بخیر
مادرم پارسال ٣ دانگ از 6 دانگ سهم خودش رو به اسم زن برادرم زد و ما خواهر و برادرها از دست مادرم شکایت کردیم ک ابطال سند بزنیم ولی متأسفانه رسیدگی نکردند،اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
یک سوال دیگر هم خدمتتون داشتم اگه ما به هر شرایطی نتونستیم خونه رو پس بگیریم بنده میتونم با رضایت مادرم٣ دانگ باقی مانده رو به اسم خودم بزنم؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

مادرتان با رضایت و اختیار میتواند مالش را به نام هرکسی که صلاح بداند منتقل کند ... زن برادرتان یا شما... فرقی ندارد.

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام ،در مورد سوال اول امکان ابطال سند وجود نداره به علت اینکه ایشان با اراده خودشان ملک را تملیک نمودند،در مورد سوال دوم بله اگر ایشان رضایت بدهند میتوانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هر مالکی در زمان حیات خود اختیار اموال خویش را دارد

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام هر شخص در زمان حیات خودش مالک اموال خود می باشد و شکایت شما اشتباه بوده سوال دوم هم بله امکان دارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. مادرتان در مورد اموال بنام خودش اختیار تام دارد و می تواند به هرکسی ببخشد یا بنام بزند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در قدیم به این سؤال جواب داده شده است.