مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ارتش پس از فرار از خدمت

باسلام واحترام
اینجانب نظامی پیمانی پنج ساله ارتش بودم که طی مشکلات خانوادگی و طلاق همسرم ام بعد از28ماه خدمت مرتکب نهست و فرار بالای شش ماه شدم و بعد از حضور در دادگاه مدارک طلاق و بیماری مادر را ارائه کردم متاسفانه به عنوان دلیل موجه قرار نگرفت داخل شش ماه الان بعد گذشت یک سال متوجه شدم که اواخر اون شش ماه از بیمارستان ارتش هشت روز استعلاجی کرونا داشتم که اون موقع ارائه ندادم بعدا توانستم گواهی را پیدا کنم حالا میخواستم ببینم راهی هست بتونم برگردم یا نظر دادگاه عوض کنم بعد این مدت؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستندات خود را ارائه نمایید ولیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.