مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تصادف

سلام حدود شش ماه پیش جلو مغازه سوپری ماشینم پارک بوده که یک سواری پژو در منطقه مسکونی جلو مدرسه شبانه روزی دخترانه با سرعت صدوبیست به بالا که خودش در گزارشات کارشناسی اعتراف کرده که راننده گواهینامه هم نداشته با برخورد به سرعت گیر قانونی اداره راه منحرف شده و حدودا بعد از طی کردن مسافتی حدود 3متر با ماشین من در شانه خاکی جاده اصلی برخورد کرده و پلیس راه در کروکی اولیه صدرصد پژو را مقصر کرده و طی اعتراض هیات کارشناسی 3نفره هم صددرصد مقصرش کرده و مجددا اعتراض گذاشته و هیات 5نفره با شهادت دروغ اقوام و بستگان راننده پژو و توانی کردن با ایشان به هر دلیلی دوتا از کارشناسان ایشان را صددرصد مقصر کرده و 3تا از کارشناسان نتیجه کارشناسی را پنجاه پنجاه زده اند و شاهد ایشان که از بستگانش میباشد گفته که من در حال دور زدن بودم و من هم شاهد دارم که در صحنه بوده اند که ماشین من پارک بوده است خواهشمندم چون بنده با ماشین تو تاکسی تلفنی کار میکردم و خرج زندگیمو درمی اوردم و حقم را ضایع کردن نسبت به این کارشناسی راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و ماجرا دقیقا برای هیات کارشناسی توضیح دهید و جهت اثبات گفتارتان روز کارشناسی دو نفر شاهد همرا ه داشته باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.