مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ سندی

دو پارکینگ سندی دارم، پارکینگ یکی از همسایه ها بین یکی از پارکینگهای من و پارکینگ همسایه دیگر قرار گرفته و با مشکل ورود و خروج مواجه شده، گفته از طریق قانونی پیگیر میشم که یکی از پارکینگهای من رو حذف یا با پارکینگ خودش جابجا کنه ( در اینصورت یکی از پارکینگهای من قفل میشه ) ، آیا چنین کاری امکان پذیر است؟ در ضمن در مجتمع فقط واحد بنده دو پارکینگ سندی دارد و مابقی فقط یک پارکینگ سندی دارند.

پاسخ ها :

دنا شهرکانی علیزاده

سرکار خانم دنا شهرکانی علیزاده :

سلام قانونا به مالکیت شما خدشه ای نمی توانند وارد کنند

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

درخصوص پارکینگ مزاحم از طریق شهرداری محل علیه شما اقدام خواهد کرد و سپس تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری
به هر حال استفاده شما از حق مالکیت خود نباید منشاء ضرر غیر باشد
بصورت مسالمت آمیز موضوع را حل و فصل و بین خود صورتجلسه کنید

پیروز باشید