مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام میخوام آپارتمانی خریداری کنم که دو پارکینگ غیر مزاحم دارد و ظرفیت 4 اتومبیل دارد صاحب ملک هیچکدام از مجموع سه واحد را مشخصا صاحب پارکینگ نکرده و می‌گوید پارکینگ برای هر سه واحد است و باید با هم توافق کنند ایا من بعد از خرید آپارتمان میتوانم یک پارکینگ سندی داشته باشم ؟ چگونه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر توسط مالک ، پارکینگ ها تفکیک بشود و در صورت مجلس تفکیکی ، جا نمایی پارکینگ ها مشخص بشود و در سند مالکیت هر واحد ذکر گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ولیکن امکان ان است که پارکینگ مزاحم در سند شما قید شود