مشاوره حقوقی رایگان - صحت اثر انگشت

باسلام خسته نباشید پدر من عمویی داشت که وراث نداشت همه اموال خود را به پدر من وصیت کرده حتی دو شاهد امضا کردن که هرسه آن ها فوت شدن ولی اثرانگشت عمویش با امضاهای شاهد داخل برگه موجود است چگونه به وراث های دیگر ثابت کنیم که این اثر انگشت صحیح است؟ آن ها میگویند جعلی هست اثرانگشت ازکجا اقدام به احراز هویت اثر انگشت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.
توجه داشته باشید حتی اگر وصیت به صورت قانونی تنظیم شده باشد
وصیت صرفاً تا یک سوم اموال نافذ است و بیشتر از آن اگر بقیه وراث قبول نکنند اعتباری ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

طبق قانون وصیت تملیکی فقط تا 1/3 از تمام ماترک نافذ است و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ است و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اصل بر صحت است اگر سایر وراث اعتراض دارند باید ادعای جعل کنند.
وصیت نامه تا یک سوم اموال را شامل میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص با کارشناس رسمی دادگستری است