مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام وقت بخیر ،ببخشید شوهرم مشکل اخلاقی دارد و خیلی باهم مشکل داریم یه شب من رو از خونه بیرون کرد ومن الان تقریبا پنج ماهه خانه پدرم هستم ،بعد رفته شکایت تمکین کرده دو روز بعد به من حق طلاق داده و من رفتم درخواست طلاق دادم وکیلم گرفتم و جلسات مشاوره رفتیم فقط مونده شورا که بریم ولی شکایتش رو لغو نکرده والان دارد برای من ابلاغیه میاد من هم تا حالا توی جلسات حاضر نشدم می‌خواستم بدونم با اینکه من حق طلاق دارم برام مشکلی پیش میاد با شکایت تمکین که کرده یعنی به ضرر من میشه یانه اگه لطف کنید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادرسی دعوای تمکین شرکت نمایید و اعلام نمایید که امنیت جانی ندارید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما مشکلی پیش نمیاد و شما پرونده طلاق را پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

تمکین نکردن تنها مانع دریافت نفقه خواهد شد.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام عدم تمکین فقط نفقه شما رو از بین میبره .

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام
چون حق طلاق داده دیگر دادخواست تمکین ایشون اثری ندارد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

نه با عدم تمکین فقط به شما نفقه تعلق نمیگیره و همسرتون میتونه اجازه ازدواج مجدد بگیره البته بعد قطعی شدن حکم نمکین