مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوجه به همراه فرزند

سلام
3ماهه زنم بچه رو برده از منزل خونه مادرش و خودشو خانوادش مخفیش میکنن جفتشونو. همسرم زوری میگه اعتیاد دارم با حرف نه چیزی دیده باشه کسی یا ظاهرو رفتارم نشون بده بعد حالا حضانت و حق طلاق میخواد ولی من عاشق خودش بودم و هستم. چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این ادعا نمی تواند طلاق و حضانت بچه را بگیرد.
اگر خرد طلاق ندهد زن به راحتی نمی تواند طلاق بگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
دادخواست الزام به تمکین زوجه مطرح نمایید
از بابت فرزند شما میتوانید دادخواست دستور موقت فوری ملاقات فرزند اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راهکار اظهارنامه مبنی بر الزام به تمکین است و اگر زوجه پاسخی نداد دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
توصیه می شود اگر تصمیم دارید به همسرتان حق طلاق و حق حضانت فرزند بدهید در قبال بخشش مهریه باشد.
به صرف ادعا همسر شما نمی تواند طلاق بگیرد و برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نماید.
می توانید برای الزام به تمکین ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست بدهید.
در مورد فرزند می توانید درخواست ملاقات بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما بابت عدم تمکین ملاقات می‌توانید شکایت نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر قضایی دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تلاش کنید از طریق کدخدامنشی و گفتگو موضوع را حل کنید در غیر این صورت دادخواست الزام تمکین و دستور موقت برای ملاقات فرزند مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست تمکین وملاقات بافرزند به دادگاه خانواده تقدیم نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درصورت عدم توافق شما با طلاق راه ایشان دشواراست

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا اظهارنامه سپس دادخواست تمکین مطرح کنید و برای ملاقات فرزند دستور موقت انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مسالمت آمیز با خانواده ایشون مذاکره نمایید و تعهد کنید که اخلاق حسنه نسبت به ایشان داشته باشید و ادامه زندگی خود را در پی بگیرید