مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
شخصی با معرفی بنده به شخص دیگری جنس میفروشد و و از خریدار چک دریافت میکند که چک وصول نمیشود و بعد از شش ماه شخصی که جنس را فروخته از پدر بنده پشت چک را امضا گرفته و کارت ملی پدرم را نیز سرقت کرده و خودش کدملی را زیر امضای پدرم نوشته و به عنوان ضامن چک از پدرم شکایت کرده که نه طلبی و نه مدرکی داشته که از پدرم طلبکار است و حالا پدرم را محکوم به پرداخت مبلغ چک کرده و درخواست کارشناس خط شناسی و بدون اعتنا به حرف های پدرم که فقط به خاطر حفظ آبرویش پشت چکی که شش ماه از تاریخ برگشت خوردنش میگذشته را امضا کرده و کد ملی توسط خود شاکی پشت چک نوشته شده است،،،آیا راهی برای ابطال رای وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد طبق رأی دادگاه باید عمل بشه.
اگر در خصوص امضاء چک ادعای جعل مطرح نشده باشد، اگر مدعی هستید که جعل شده می توانید با عنوان جعل شکایت کنید و بعد از اثبات جعل می توانید نسبت به رای دادگاه دا‌دخواست اعاده دادرسی بدهید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مدارک و مستندات بلید به دقت بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر ادعای جعل دارید اثبات کنید. اگر خیر باید رای را اجرا نمایید. پدر شما نیز میتواند از صاحب چک شکایت کرده پول خود را دریافت نماید