مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به نام یکی از ورثه

باسلام مادرم میخواهد با پولی که دارد برای من که دخترش هستم خونه بخرد و به نام من بزند. اگر خدایی نکرده دور از جونش مادرم نباشد خواهر برادرانم میتوانند این خانه را از من بگیرند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شخص تا وقتی در قید حیات است هر تصمیمی در مورد دارایی خود میتواند داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مادر شما پول خودش است و هرگونه دخل و تصرفی میتونه در پولش داشته باشد و به هیچ کس ارتباطی ندارد که پولش را بابت چه چیزی خرج می‌کند هیچ مشکل حقوقی متصور نیست از این بابت

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر انتقال در زمان حیات ایشان باشد خیر نمی توانند

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر خونه را به نام شما بزند، خیر نمی‌توانند.