مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم از ملک

سلام پدر من یک زمین کشاورزی به مساحت پانزده هکتاری دارد که یک قطعه پنج هکتاری و ده هکتاری تقسیم میشود که سند جداگانه دارند که یک قطعه پنج هکتاری رو به نام برادرم کرده که داخل آن خانه ویلایی و چاه کشاورزی با آب برق دارد که داخل سند نوشته شده با عرصه و اعیان به نامش ثبت شده است. حالا پدر بنده فوت کرده آیا وراث می‌توانند ادعای سهم از خانه ویلای و چاه کشاورزی را بکنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب. با توجه به ظاهر فرمایش شما عرصه و اعیان ملک پیش از فوت به نام برادرتان شده و از شمول ارث خارج است. در مورد چاه و حق آبه آن نیاز به اطلاعات بیشتر است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق اسناد مالکیت هر کسی که دارای سند است مالک است به استناد ماده 22 قانون ثبت اسناد املاک کشور