مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه

با سلام و خسته نباشید
من در حیاط خود که از طرف همسایه حریم 3.5 متری را رعایت کرده و مابقی را بالکن زدم، همسایه به شهرداری شکایت کرده و پس بازرسی گفته، حریم رعایت شده میتونی کار کنی، همسایه دم کلفت است ایا از طریق قانونی میتواند در اینده اقدام به گرفتن حکم تخریب بگیرد، یا واقعا حق با من است

پاسخ ها :

یک وکیل

مرضيه قاسم پور
با نظر مثبت مهندس ناظر يا شهرداري محل سكونت ، حق شكايتي وجود ندارد
البته اصل بر اينست مزاحمتي براي همسايه ايجاد نكند قاعدتا اين مو ضوع ( امكان يا عدم امكان مزاحمت براي همسايه ) در اعلام نظر مرجع مربوطه
( شهرداري) در نظر گرفته شده است

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. موضوع در تشخیص شهرداری و کارشناس ساختمان هست اگر آنها نظر بر ایجاد مزاحمت داشته باشن حقی برای همسایه شما متصور است و می تواند طرح دعوا نماید