مشاوره حقوقی رایگان - مستمری همسر در صورت ازدواج مجدد زن

همسرم سال 97 در سوریه شهید شد و از شهید یک دختر دارم و بعد 4سال ازدواج مجدد کردم و حقوقم قطع شد. آیا به راستی منی که همسر شهید هستم حقی ندارم ؟ ازدواج کردم خلاف شرع که نکردم چرا حقوقم قطع شده؟ این قطع حقوق درست هست؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
خیر قطع مستمری در صورت ازدواج قانونی نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله درست است. حقوق پس از ازدواج قطع میشود. میتوانید به عنوان حقوق دخترتان اقدام نمایید. اگر قیم و سردست دخترتان هستید مجدد برقرار میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام معمولا حقوق پس از ازدواج مجدد قطع میگردد،میتوانیدبه عنوان حقوق. دخترتان اقدام نماییدوبه عنوان قیم وسرپرست دختران مجددابرقرارخواهدشد

علیرضا ترحیب

علیرضا ترحیب :

سلام،بموجب بند 1 ماده 48 قانون حمایت خانواده و ماده 26 آیین نامه اجرایی آن ازدواج مجدد شما مانع دریافت حقوق همسر مرحومتان نمی باشد و قطع حقوق شما وجهه قانونی ندارد ، شما می توانید با مراجعه به صندوق مربوطه درخواست برقراری مجدد حقوق خود را بنمایید.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

قطع حقوق قانونی بوده و جهت جلوگیری از این امر بایستی نسبت به وقوع نکاح منقطع اقدام می نمودید