مشاوره حقوقی رایگان - جلب فروشنده ملک بابت جریمه دیرکرد انتقال سند ملک

با سلام
من یک واحد یکسال پیش خریداری کردم که باید 10 ماه قبل سند در دفترخانه انتقال پیدا می کرد و فروشنده در وقت مقرر حاضر نشد ولی من با چک مبلغ و مدارک حاضر شدم و گواهی حضور دریافت کردم.
در مبایعه نامه روزانه 500 هزارتومان جریمه نوشته شده است.
دادگاه شکایت کردم و فروشنده ملزم به پرداخت جریمه شد به مبلغ 150 میلیون ولی با گذشت 2 ماه پرداخت نکرده است و هیچ ملک و املاکی به نام خود ندارد
آیا امکان جلب فروشنده وجود دارد؟ یا این که هیچ راهی نیست که به پول خود برسم؟
ضمن این که سند آپارتمان هنوز انتقال پیدا نکرده چون هنوز پایان کار نگرفته است.
با سپاس

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت محکومیت ایشان به پرداخت مبلغ و نبود اموالی از ایشان جهت توقیف درخواست اعمال ماده 3قاتون نحوه اجرای محکومیتهای مالی وجلب ایشان را درخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که مال یااموالی دارددرخواست توقیف اموال نمایید درغیراینصورت میتوانیدبه استناد ماده 3قانون نحواجرای محکومیت‌های مالی درخواست جلب ایشان رانمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست گرامی در فرآیند اجرا در صورتی که مالی از محکوم علیه یافت نشود وامکان وصول محکوم به میسر نباشد می توانید از دادیار اجرای احکام مربوطه طی لایحه ای درخواست جلب کنید ومحکوم علیه را جلب وبازداشت کنید تا به حق تون برسید موفق باشید