مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه وجه التزام

رای قطعی صادره شده از دادگاه تجدید نظرخواهی و من ازخدمات قضایی درخواست اجرای احکام دادم 4 روز بعد
وجه التزام روزانه که تا صدور و اجرای حکم است یا تا زمان پرداخت محاسبه میشود یا تا زمان صدور اجرای حکم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع دادخواست اولیه شما دارد قانونا میتوانید تا یوم الادا درخواست دهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

تا زمانی که علت وجه التزام مرتفع نشود و به تعهد عمل نکند وجه التزام روزانه باید پرداخت شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا دوست عزیز سوال را بنحو واضح مطرح ننموده اید واگر منظور شما این است که زومان شروع محاسبه وجه التزام از کی شروع می شود پاسخ این است که از زمان شروع تخلف متعهد موفق باشید .