مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با عرض سلام و خسته نباشید؛
به صورت خیلی خلاصه بیان کنم که شبی ساعت 3 نصف شب همسایه طبقه پایین اومد دستش رو گذاشت روی زنگ تا من درب منزل رو باز کردم، به خاطر اینکه مدعی بود شما سر و صدا می کنید و مزاحم آسایشم هستید. به هر حال باعث درگیری بین من و ایشون شد و فردای آن شب هردو از یکدیگر شکایت کردیم .درصورتی‌ که حرف ایشون اصلاً درست نبوده و هممسایگان نیز بر حرف بنده رو تأیید نمودند ، حتی چندین همسایه استشهادیه نوشتند که ایشون نصف شب مخل آسایش همسایه ها شده و امضا نمودند و بنده این استشهادیه رو روی پرونده خودم گذاشتم. فی الحال رأی دادگاه از طرف اینکه ، ایشون شاکی هست ، این شد که چندین خراشیدگی در صورت،جراحت دست راست و خلف دست چپ، پنج درصد دیه . کبودیهای پلک تحتانی چشم راست ... .
ابتدا می خوام بدونم این میزان دیه که مشخص شده ، چقدر است ؟. و دیگه اینکه چگونه میتونم به این رأی اعتراض کنم برای تجدید نظر ، چون من اصلاً دستم به هیچ جای ایشون که پزشکی قانونی مشخص کرده نخورده و هیچ کدوم رو قبول ندارم، حتی حاضرم دست بر قرآن گذاشته و قسم بخورم ، که تمام این صدمه ها را خودش درست کرده برای گرفتن دیه . چون همون شب درگیری خودش بهم گفت می تونستم داغونت کنم ، ولی امشب اومدم ازت دیه بگیرم.
سپاسگزارم .

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

سلام چنانچه میزان کل دیه 5درصد قید شده باشد 45 میلیون تومان میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد