مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت گوشی

سلام من حدود یک سال و نیم پیش برادر زاده ام تصادف کرد و من مجبور شدم به شهرستان بروم در بین راه زن بابای شوهرم که تازه داماد بود ازدواج کرده بودند تماس گرفت وگفت که گوشی من رو دزدی بعد از مراسم ختم برادرزاده ام وقتی آمدم منزل دیدم که شوهرم رو تهدید کرده که آبروش ومیبره وپول ازش گرفته بوده و بنده بعد از چند ماه متوجه شدم به اون خانم هرچی گفتیم که کارتن گوشی رو بیار تا شکایت کنیم و پیدا بکنیم نداد چند نفر و فرستادم که کارتن رو بیاورند نداد و در محل زندگی واقوام آبروی من را برده بعد مشخص شد که خواهر شوهرم هم با زن باباش این تهمت رو زدند باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شما اتهام دزدی وارد شده است فلذا از باب افتراء می‌توانید به امر شکایت وارد شوید.
وانگهی همسر شما نیز می‌توانند نسبت به وجهی که به زن بابای خود داده‌اند دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند و همچنین می‌توانند شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود ادله می‌توانید طرح شکایت افترا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکایت توسط شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد