مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت جهت باجگیری

با سلام. بنده یه واحد تعمیرات و فروش موبایل دارم که روزانه چندین گوشی بابت فروش یا تعمیر برای من میارن که باید حین تعمیر با سیمکارتی که واسه مغازه خریدم تست بشن و شاید سیمکارت مغازه دو روز یا شایدم چندین روز یا هفته روی گوشی مشتریان بمونه .... چندروز پیش بنده خدایی با من تماس گرفت و گفت که یک سال و خورده ای پیش گوشی منو دزدیدن و و یکسال پیش فلان تاریخ سیمکارت شما 4روز روش بوده و رفته شکایت کرده کلانتری... بنده واسه ایشون توضیح دادم که ما کارمون تعمیراته و هرنوع گوشی ممکنه برای ما بیاد و اینکه گوشی شما دزدیده شده بما مربوطی نیس... ایشون گف من در دادگستری پیگیری میکنم گفتم بنده هم متقابلا اعاده حیثیت میکنم که شما داری تهمت میزنی ... چون من از سال پیش حضور ذهن ندارم شایدم خودش گوشی رو آورده واسه تعمیر و الان فقط هدفش باجگیریه و بعد از یک سال و خورده ای مدعی شده...

بنده رفتم اظهاراتم رو در کلانتری قید کردم آیا لازمه خودم از ایشون شکایت کنم یا اینکه شکایتم رو در دادگاه بیان کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر لازم نیست شما شکایت نمایید شما فقط باید مدارک خود را ارائه بدهید و لایحه دفاعیه محکم به دادسرا ارسال نمایید و