مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در گذشته

باسلام من 25 سالم هست و الان 3 سال است که از شوهرم جدا شدم بدلیل بیکار بودن معتاد بودن و بی اهمیتی که نسبت بهم داشت و ازم11 سال بزرگ‌تر بود بهرحال جدا شدم .. الان با پسری 27ساله رابطه دارم و قصدمون ازدواجه .. خیلی خیلی تعصبی و غیرتی هست و دنباله گذشته ی من هست که من به شوهرم خیانت کردم یا نه .. و منم بدبختانه خیانت کردم ولی خیلی پشیمونم حتی تو این سه سال همیشه عذاب وجدان داشتم ‌دارم و توبه هم کردم اما نمیدونم بهش چی بگم کاملا گفتم که چی شده و خیانت کردم اما رابطه ی جنسی که داشتمو نمیتونم بگم چیکار کنم اونم سر این موضوع خیلی گیر داده و میگه هرچی هست بگو بعدا بفهمم بد میشه اگه بعدا چیزی از جایی بشنوم میکشمت منم میترسم اینو بگم توروخدا بهم بگید باید چیکار کنم میترسم اگه نگم بعدا از جایی بفهمه یا همیشه با ترس باید زندگی کنم که نکنه بفهمه کمکم کنید..

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام توصیه میکنم اولا با این شخص ادامه ندین چون همیشه کارهای قبل شما رو به رخ شما خواهد کشید و کلا رابطه خوبی نخواهید داشت اصلا بفکر ازدواج با ایشون رو نکنین
با شخصی که گذشته شما رو هر چی که بوده اهمیت نده و رفتار و صداقت فعلی شما برایش مهم باشد شروع کنید بیش از این در پیام نمیتوان نوشت

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

حتماً با مشاور خانواده مطرح کنید
موضوع چندان حقوقی نیست هنوز اما به طور کلی چون برای زوج اهمیت دارد، اگر نگویید از موجبات فسخ نکاح خواهد بود و اگر بگویید از موجبات قطع ارتباط کنونی یا دشواری در طول زندگی
پیشنهاد می کنم از این ازدواج صرف نظر کنید البته با مشاور خانواده و بصورت کارشناسانه، نه اینکه با اعلام ناگهانی صرفنظر کردن از ازدواج برای خودتان مشکل جدیدی فراهم نمایید