مشاوره حقوقی رایگان - سابقه تامین اجتماعی و درمانی بیمه نیرو مسلح

سلام. من بیمه خویش فرما تامین اجتماعی دارم 14درصد یعنی فقط سابقه و فوت که 2سالی هست رد میکنم و دفترچه درمانی رو از محل کار پدرم نیروهای مسلح گرفتم ازاد سنم 29سال .. میخواستم ببینم برا تمدید دفترچه نیروهای مسلح برام تمدید میکنند یا به مشکل میخورم ؟ چون دفترچه تامین اجتماعی نگرفتم من و فقط سابقه و فوت رد میکنم .

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به شعبه مورد نظر مراجعه بفرمائید و وفق مقررات انجام می شود .