مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در آپارتمان

سلام من در یک ساختمان 10 واحدی در اصفهان زندگی میکنم یکی از واحدها اجاره به افراد مجرد و تیمی میدهد به طوری که از 12 شب به بعد رفت و آمد آنها شروع میشه تا 4 یا5 صبح و آرامش ما را گرفته لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

امير ارسلان  خوبياري

امير ارسلان خوبياري :

استان :

سلام.موجرمیتواند وحق داردمنزل خود را به هرکس اجاره دهدمنتهی استفاده از این حق نباید مزاحمتی را برای افراد دیگر فراهم سازد مدیر ساختمان میتواند در صورت مزاحمت وسلب آسایش از سوی واحد مذکوربه نمایندگی از ساکنین آپارتمان به وی تذکر دهد ودر صورت تکرار از وی به دلیل مزاحمت وسلب آسایش ساکنین شکایت کند.موفق باشید